Tüm Brisa Bayilerinden Ortak Mesaj: Tam Yol İleri!

Tam Yol İleri

“Tam Yol İleri” 2012 Brisa Bayi Toplantısı 11-13 Mayıs tarihleri arasında Kuzey Kıbrıs Türk Cumhuriyeti’nde gerçekleştirildi.

2012 yılının belki de en önemli buluşmalarından biri geçtiğimiz Mayıs ayında Kıbrıs’ta gerçekleşti. Brisa bayileri, pazarlama, ürün ve satış kadrolarının tümü, Tam Yol İleri sloganı ile ses getiren görkemli toplantıda biraraya geldi. 2012 ve gelecek dönemin stratejilerinin masaya yatırıldığı çok özel buluşmaya Brisa Ailesi’nden 500’den fazla isim katılım gösterdi. Organizasyonun ilk gününde Kaya Artemis Oteli’ne giriş yapan misafirlerimiz çeşitli turnuvalara katıldılar, deniz ve güneşin tadını çıkarttılar.

Lassa 2012 Kuzey Kıbrıs Lassa Drift Şampiyonası’nda Impetus Revo lastikleri ile yarışan ve şampiyon olan İbrahim Yücebaş bizler için kısa bir drift şov sergiledi. Aynı günün akşamında düzenlenen Hoşgeldiniz Kokteyli’nde ise misafirlerimizi güzel bir sürpriz bekliyordu. Kaya Artemis Oteli binası üzerine video mapping tekniği ile yansıtılan 3D animasyonlar geceye renk kattı. İkinci gün Sabancı Holding Yönetim Kurulu Başkanı Sn.Güler Sabancı’nın mesajı ile başlayan ve Brisa sunumları, yeni bayi büro-servis kıyafetleri defilesi ve soru-cevap bölümünden oluşan toplantının ardından, gala yemeğinde Ziynet Sali’nin performansı ile eğlenen katılımcılar, Girne-Lefkoşe turunun ardından bir sonraki toplantıda tekrar buluşmak üzere Kıbrıs’tan ayrıldılar. 2012 yılının en önemli buluşmalarından biri olan toplantı programı içerisinde Brisa ekipleri bayiler ile detaylı sohbetler etme fırsatı bulurken, aynı zamanda yakın dönem stratejileri, yeni teknolojiler ve markanın satış ve müşteri ilişkileri dahil olmak üzere birçok konuda yeni plan ve projeler de detaylı şekilde incelendi.