Lassa'nın yeni 4x4 Lastiği Competus

Yeni Lastik Competus

Lassa ailesinin haşarı çocuğu competus şehre indi..

Lassa, Competus ailesine dahil ettiği yeni Competus H/L ile 4X4 sürüş keyfini şehir yollarına ve otobanlara taşıyor. Lassa, Türkiye’nin ilk yerli 4X4 lastiği olma özelliğine sahip Competus ailesinin yeni üyesi Competus H/L ‘i yollarla buluşturuyor.

Şehirli Competus

Lassa Competus H/L ‘in 4X4 ve SUV (Sports Utility Vehicle) tipi araçlarını şehiriçi yollarda ve otobanlarda da kullanan sürücüler için tasarlandığını ifade eden Brisa Pazarlama ve İş Geliştirme Direktörü Gökhan Cüceloğlu, “Competus H/L, ailenin şehirli üyesi, sessiz, konforlu ve güvenli sürüş keyfi yaşamak isteyen 4X4 kullanıcılarının tercih edeceği bir ürün olacak” diye belirtti. Cüceloğlu, “Lassa, Türkiye’de Competus ile bir ilki gerçekleştirmiş ve Türkiye’de üretilen ilk 4X4 lastiğini yollar ile buluşturmuştu; bir çok ilke imza atan Lassa, yine bir ilke imza attı ve ilk H hız sınıfı 4X4 lastiğini müşterilerinin beğenisine sundu” diyerek ekledi.

Asfalt kullanımına yönelik tasarlandı;

Cüceloğlu, bir lastikten beklenen performansın, lastiğin kullanım amacı ve koşullarına bağlı olarak değiştiğinin üzerine vurgu yaptı. “Özellikle Competus ailesinde Competus A/T ve Competus H/L’i birbirinden ayırmak gerekir. Nasıl olsa ikisi de 4X4 lastiğidir dememek lazım. Competus A/T daha çok arazi kullanımına göre tasarlanmış bir ürünken Competus H/L bambaşka bir karaktere sahiptir.” demiş ve Competus H/L’in araçlarını çoğunlukla şehiriçi ve asfaltta kullanan sürücülere hitap edeceğini, bu sürücülerin sürekli olmamak kaydı ile yol dışında da (off road) Competus H/L ‘i özgürce ve keyifle kullanabileceklerini belirtmiştir.

Yeni nesil modern tasarım özellikleri

Competus H/L’in desen tasarımında yer alan geniş omuz blokları, lastiğin devamlı yüksek hızlarda daha dengeli olması ve direksiyon hareketlerine daha hızlı cevap vermesini sağlar. Diğer yandan lastikten kaynaklanabilecek tüm seslerin minimuma inmesini sağlarken daha konforlu ve sessiz bir sürüş deneyimi sağlar.

Modern deseni sayesinde mükemmel su tahliyesi sağlayan Competus H/L, kötü hava şartlarında özellikle ıslak zeminde artırılmış fren performansına ve yol tutuşa sahiptir.

Competus H/L ‘in yeni nesil sırt karışım formülasyonu ile uzun ömürlü olması sağlanmıştır.

ilgi için: LOBBY Halkla İlişkiler – Volkan BAKAÇ

Tel: (212) 284 63 63 – GSM: 0 532 446 20 03