COMPETUS H/P

  • YAZ LASTİĞİ
  • 4X4

Bambaşka bir performans anlayışı

Şehir hayatı değişiyor. Şehir insanının alışkanlıkları da öyle.Önceleri sadece zorlu arazilerde kullanılan 4X4 araçlar, artık şehir içinde de tercih ediliyor.Şehrin hızına yetişmek için yüksek performans arayanların, güvenlikle konforu bir arada isteyenlerin ve güçlü araçlardan vazgeçmeyenlerin seçimi, Competus H/P. Competus ailesinin en yeni üyesi Competus H/P, performans tutkunlarının sürüş keyfine heyecan katmak için, yollardaki yerini alıyor.

7174 TL

ÖZELLİKLER

Üstünlüğü onaylandı, rakiplerinden bir adım önde!
Competus H/P, performans gücünü kanıtladı. TÜV SÜD tarafından yapılan karşılaştırma testinde, toplam yol performansı sonuçlarıyla, beş rakibini geride bırakarak 1. oldu. Kuru ve ıslak zeminde frenleme, kuru ve ıslak zeminde tutunma, suda kızaklama ve ıslak zeminde viraj alma olmak üzere altı kategoride en yüksek puanları aldı.

Asimetrik sırt deseni ile her zeminde güçlü çekiş
Competus H/P’nin sırtı, iç yüzü ıslak, dış yüzü kuru olmak üzere iki zemine de uygunluk gösteren desenlerin birleşimden oluşuyor. İç yüz, yüksek boşluk oranı ile daha fazla suyu hızlıca lastik ile yol yüzeyi arasından dışarıya atar. Bu sayede lastik zemini tutar ve suda kızaklama ile virajda savrulma engellenir. Dış yüz ise dolu deseni ile kuru zeminde daha iyi tutunma sağlar. Böylece kullanıcılarına yüksek hızlarda ani manevra yeteneği kazandırır.

Islak zeminde üstün yol tutuş
Sırt karışımındaki silikanın boşluklu yapısı sayesinde Competus H/P yol yüzeyinde biriken su tabakasından etkilenmez ve geleneksel lastiklere göre ıslak zeminde yüksek yol tutuş ve kısa fren mesafesi sağlar.

PERFORMANS