TRANSWAY

  • YAZ LASTİĞİ
  • HAFİF TİCARİ

Zorlu yollara meydan okuyan lastik!

Aşırı yağışlı bölgeler, engebeli virajlı dağ yolları, eğimli şehir içi yollar, otoban gibi yüksek hız ve performans gerektiren ortamlar sizi yolunuzdan alıkoymasın.

ÖZELLİKLER

Azami ıslak çekiş gücü ve sürüş konforu
Merkez kanallardaki zig-zag oluk geometrisi ve merkez ve omuz bloklarındaki ince kanalcıklar ve çentikler özel sırt karışımı ile birlikte ıslak zeminde mükemmel çekiş sağlar.

Uzun ömür ve dayanıklılık
Güçlü gövde konstrüksiyonu lastiğin kullanım ömrünü artırır ve geniş tabanlı sırt uzun ömür sağlar. Kuşak kenarlarını çevreleyen ‘’ belt-end-gum’’ ve güçlü kuşak yapısı sıcak iklimlerde ve ağır kullanım koşullarında lastiğin dayanıklılığını artırır. Gelişmiş sırt karışımı Transway''e uzun ömür kazandırır ve özel deseni sayesinde taş tutma problemi yoktur.

Mükemmel kontrol ve fren performansı
Yeni, ‘’S’’ şeklindeki iki katmanlı topuk dolgu profili ile güçlendirilmiş topuk bölgesi sürüş konforu ve direksiyon hakimiyetini artırır. Sırt deseni üzerinde bulunan çok sayıdaki oluk ve ince kanalcıklar lastiğin yerle teması sırasındaki esneme miktarını artırarak konforu en üst seviyeye çıkarır.Gelişmiş bir gürültü simülasyon yazılımının yardımıyla tasarlanan sırt deseni sayesinde, lastikten kaynaklanan ses asgari seviyeye indirilmiştir.

PERFORMANS